Ofis Taşıma

Ofis Taşıma

İş yeri ve ofis taşıma deneyim tecrübe ve bilgi gerektiren nakliye işlemidir. Firmamız tüm kurumsal müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için bütün olasılıkları göz önünde bulundurarak, şirketlerin çalışma şekillerine göre hizmet vermektedir. Kurumsal tüm taşımalarda, yönetici kadroların istekleri ve talepleri göz önüne alınarak en iyi taşıma şekli belirlenir ve taşıma günü alternatif çözümler ile birlikte işlem hasarsız olarak icra edilir.

Günümüzde ofisler, teknolojik gereklilikler etrafında şekillenen, yenilikçi bir anlayış üzerine kuruludur. Gelişen teknolojiyi kullanarak hizmet kalitesini sürekli artıran şirketler, hizmet aldıkları firmalardan üstün hizmet beklemektedir. Tüketicinin beklentilerini karşılamak için Varan Lojistik standart ofis taşıma sistemi geliştirmiştir.

Profesyonel ofis taşıma yöntemleri ile çağdaş çalışma mekânlarınız iş kaybına uğratmadan taşınır. Ofis taşıma hizmeti verdiğimiz kişi ve kuruluşların gizliliklerine ve özel bilgilerinin korunmasına özen göstermek prensibimizdir. Modern ofis teknolojisine paralel olarak yeni paketleme ve taşıma yöntemleriyle cevap verebilmemiz açısından önemlidir.

Müşterilerimizin ofislerinin taşınma taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap verme anlayışıyla çalışırız. Ofisten ofise taşıma hizmetlerimizi, tam zamanında ve standartlarımıza uygun olarak gerçekleştirmek Varan Lojistik‟in hedefidir.

EGETUR Nakliyat, gelişen teknolojiye paralel olarak lojistik altyapısını yenileştirmesiyle ofis ve büro taşımacılığında öncü bir firma olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Yaptığımız kurumsal taşımalarla, tüm kurum ve kuruluşlarının takdirlerini kazanmış ve bu alanda sektörde örnek firma olarak gösterilmektedir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar taşımış olduğumuz, Kamu Kuruluşları ve Özel Sektör firmaları ile ilgili bilgiler REFERANSLARIMIZ bölümünde mevcuttur.

Referanslarımızdan Bazıları