Antalya Nakliyat

Antalya Nakliyat

Antalya Evden Eve Nakliyat hizmeti firmamızı tarafından şehirlerarası taşımacılık hizmetleri şeklinde verilmektedir. İstanbul-Antalya yada İzmir-Antalya arası taşıma işlemleri olacak müşterilerimize bu zorlu süreçte kendilerine yardımcı olmaktayız.

Firmamız tüm nakliye hizmetlerinde kendi özgü çalışma prensibi ile müşterilerine hizmet vermektedir. İstanbul yada İzmir olmanız durumunda eşyalarınız ücretsiz olarak hizmet veren ekspertiz birimimiz tarafından tespit edilir. Antalya’da olmanız durumunda ise sizden eşyalarınızın fotoğraflarını detaylı bir şekilde çekip tarafımıza mail yoluyla göndermeniz istenir. Bu doğrultuda nakliye planlanması gerçekleştirilir.

Şehirlerarası nakliye hizmetlerinde eşyaların taşınacağı aracın boyutu çok önemlidir. Bu hususta dikkatli davranan firmamız herhangi bir aksilik yaşanmaması adına gerekli tüm tedbirleri önceden almaktadır.

Taşıma planlanması komple eşya taşımacılığı ise müşterimizin istediği tarihte gerçekleştirilir. Parça eşya taşımacılığında ise müşterimizden bize 4-5 günlük bir opsiyon tanımalarını istemekteyiz. Böylelikle gerekli ayarlamalar yapılarak eşyalarınız güvenli ve sağlıklı bir şekilde taşınması sağlanır.

Sizlerde Antalya-İstanbul yada Antalya-İzmir taşımalarınız için bizi tercih edebilirsiniz. Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunan Ege Tur Nakliyat sizlere bir telefon kadar yakın.

Taşımacılık işleminin tüm zorluklarını bırakın sizin yerinize işinde profesyonel olan bir kadro yapsın. Size sadece taşıma işleminin kolaylığını yaşamak kalsın.

Bir önceki yazımız olan İzmir Nakliyat başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Referanslarımızdan Bazıları