Sektördeki Başarımızın Sırrı Nedir?

Sektördeki Başarımızın Sırrı Nedir?

1997 yılından günümüze gelinene dek hizmet kalitemizi hiç düşürmedik hatta aksine her geçen gün üstüne katarak devam ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Bu kadar başarılı olmamızın altında birçok etken bulunmaktadır. Biz tüm aşamaları en ince detayına kadar inceliyor ve sizlerin memnuniyeti için elimizden geleni değil, en iyisini yapıyoruz.

Sektörümüzdeki birçok iş arkadaşlarımız bu başarımızı örnek almakta ve bizleri her platformda tebrik etmektedirler. Zaman zaman yakaladığımız bu büyük başarının bir sırrının olup olmadığını sormaktadırlar.

Peki nedir bu başarımızın sırrı?

Aslında kimseden sakladığımız özel bir sırrımız yok. Yaptığımız en iyi şey her zaman müşterimize karşı dürüst olmak ve verdiğimiz hizmet için gerekli olanları aksatmadan zamanında yerine getirmek olmuştur. Bunu dile getirdiğimizde bazen inandırıcı olmamakla itham edilmekteyiz. Oysaki bizim kimseden gizlediğimiz bir sırrımızın olmadığını onlarda bilmekte ama yine daha tatmin edici bir cevap beklenilmektedir.

Yakaladığımız bu başarının kesinlikle tesadüf olmadığını biliyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki ne kadar iyi ve kaliteli hizmet verirsek bize o kadar geri dönüşler olacaktır. Buda zamanla müşteri potansiyelinizin artması ile başarıyı yakalamamız anlamına gelmektedir. Evden eve nakliyat firması olarak müşterimize nasıl davrandıysak o ölçüde karşılık aldık, bu bizi daha iyi bir hizmet sunmaya teşfik etti.

Başarıyı yakalamanın basamaklarını buyrun hep birlikte ele alalım.

1- Dürüstlük : Hepimiz bir hizmet alırken bizlere söz verilen vaadlerin yerine getirilmesini isteriz. Bir evden eve nakliyat firması olarak size ne vaadiyorsak aynen yerine getirmekteyiz. Sizlere sunamayacağımız bir hizmet için kesinlikle söz vermemekteyiz. Veremeyeceğiz hizmetler için size söz verip taşıma günü sizlere karşı mahçup olmayı, para kazanmamaya değişmekteyiz.

2- Güven : Ev taşıma hizmeti alan müşterilerin ençok yaşadığı sıkıntıların başında güven gelmektedir. Sizlere vaad ettiğimiz tüm hizmetlerimizi taşıma öncesi karşılıklı sözleşme yaparak güvence altına almaktayız. Yapılan bu sözleşme ile hem sizi hemde kendimizi güvence altına alırız. Sözleşmelerimiz tek taraflı olmayıp hem tüketicinin hemde hizmet verenin haklarının güvenceye alındığını sözleşmelerimizi incelediğinizde sizde karar vereceksiniz.

3- Uzman ve deneyimli personel : Evden eve nakliyat hizmetinde en önemli unsur konusunda uzman ve deneyimli personel olmasıdır. Nakliye şikayetlerini okuduğumuz da genelde işi bilmeyen, vasıfsız ve kaba insanlardan bahsedilmektedir. Durum böyle olunca eşyaların uygun şekilde paketlenmemesi, taşıma esnasında eşyalara zarar vermeye varana kadar birçok problem yaşanmaktadır. Firma olarak bu durumların aksine eğitimli ve tecrübeli personel kadromuzla çalışmaktayız. Bu konu en hassasiyet gösterdiğimiz konuların başında gelmektedir.

Personellerimizin paketleme, mobilya de-montaj ve montaj ve taşıma konusunda uzmanlaşmış olması ve eşyalarınıza maksimum özen göstermeleri ile tercih edilmemizi kolaylaştırmaktadır. Sürekli ve eğitimli personel her zaman bize kazanç sağlamaktadır.

4-İlgi : Bir evden eve nakliyat firmasının başarılı olmasında en önemli faktörlerden biri de ilgidir. Olası sorunlarda kısa zamanda çözüm üretebilmelidir. İşin başından sonuna kadar bu hassasiyette olmalı.

Firma olarak her zaman müşterimizin yanında olduk. Kendilerine en ufak sorunda çözüm ürettik. İlgili olduğumuzu kendilerine hissettik ve bu ilgimizin karşılığını bize duyulan güvenle kazandık.

Şunu asla unutmamalıyız; memnun müşteri her zaman en iyi referanstır.

EGETUR Nakliyat olarak, başarımızda bir sır aranıyorsa, müşteri memnuniyetini kendi çıkarlarımızın üstünde tutmanın sır değil, sihir olduğunu biliyoruz.

Bizi tercih eden, tavsiye eden ve övgüler yağdıran tüm müşterilerimiz yaptığımız işin keyifli ve gittiğimiz yolun doğru olduğunu göstermektedir.

Referanslarımızdan Bazıları