Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Az miktardaki eşyaların taşınması olarak tanımlanan parsiyel taşımacılık firmamız tarafından tüm Türkiye geneline verilmektedir. Bizlere 7/24 iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırarak uygun fiyatlara eşyanızı taşıtabilirsiniz.

İstanbul ve İzmir’den Ankara, Antalya, Bursa, Balıkesir başta olmak üzere ve tüm Türkiye geneline parsiyel taşıma hizmeti vermekteyiz. Parsiyel taşımacılık ekonomik bir firsattır. Az miktardaki eşyalarınızı düşük maliyetlere taşıtabilirsiniz. Örneğin çeyiz eşyası yada yatak odası gibi az miktarlardaki eşyalarınızı EGETUR Nakliyat ile bir yerden bir yere taşırken ekonomik fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Parsiyel taşımacılıkta amaç az miktardaki eşyaları uygun fiyatlara nakletmektir. Parsiyel taşımacılık en çok yaz aylarında tatil bölgelerine taşınan müşterilerimizden talep gelmektedir. Bir kamyonu dolduramayacak kadar yazlık eşyası olan müşterilerimizin eşyası ile aynı güzergaha taşınan bir başka müşterimizin eşyası birleştirilir ve taşıma işlemi her iki müşterimiz için ekonomik olması sağlanır.

Firmamız eşyalarınızı evinizden paketleyip almaktadır. Eşyalarınız araç içerisinde muntazam bir şekilde istiflenir. Firmamız parsiyel taşımacılıkta depolama hizmeti de vermektedir. Örneğin yazlığınıza gitmeniz gerekmekte ve eşyalarınızı gönderecek firma bulamadınız. Bu konuda firmamız eşyalarınızı sizden teslim alıp taşıma servisinin yola çıkmasına kadar depomuzda muhafaza etmektedir. Servisimizin çıkması ile eşyalarınız araca yüklenir ve en kısa zamanda tarafınıza teslim edilir. Bu konuda sizlerden herhangi ekstra bir ücret talep edilmez.

Parsiyel taşımacılıkta firmanın kendi reklam logolu aracı ile eşyalarınızı taşıdığına emin olun. Sektörde çok fazla sayıda korsan firma olmasından dolayı eşyalarınız taşeron firmalar aracılığı ile taşınmak istenebilir.

Referanslarımızdan Bazıları