Kiralık Eşya Deposu

Kiralık Eşya Deposu

Kentsel Dönüşümün artması ile birçok ev sahibi eşyalarını depolamak için Kiralık Eşya Deposu arayışına girdi. Bizde bu süreçte birçok müşterimize ev eşyası depolaması hakkında kendilerine çözüm ortağı olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Firmamızın İstanbul Anadolu yakasında bulunan depolarında eşyalarınız tarafımızca paketlenip muhafaza edilmektedir.

Eşya depolama hizmetimiz eşyalarınızın tespiti ve fiyatlandırmanın yapılması için taşıma öncesi ekspertiz hizmetinin yapılması ile başlar. Taşıma günü tüm eşyalarınız havalı naylon ve kraft kağıtlarla paketlenir. En ince detayına kadar eşyalarınız sarılır ve depolamaya hazır hale getirilir. Araca yüklenen eşyalarınız yine tarafımızca depolarımızda itinalı bir şekilde istiflenir. Dilediğiniz kadar eşyalarınız depolarımız da muhafaza edilebilir.

Ödemelerinizi aylık olarak yada isterseniz hepsini eşyalarınızı teslim alırken yapabilirsiniz. Teslim alma sürecinde ise bizlere taşıma tarihinden 5 gün önce bilgi vermeniz ile eşyalarınız tarafımızca evinize taşınır ve gerekli tüm kurulum işlemleri eskisi gibi yapılır.

Güvenli ve sorunsuz bir depolama hizmeti almak için lütfen bizden bilgi ve fiyat almadan karar vermeyin.

Depolama hizmeti almadan önce bilmenizi istediğimiz bazı gerçekleri aşağıda sizlerle paylaştık. Lütfen sonuna kadar okumayı ihmal etmeyin.

İnternet üzerinden araştırma yapıldığında Kiralık Eşya Depolama hizmeti verdiğini iddia eden sayısız web sitesi bulunmaktadır. Bu gelişmeleri üzülerek takip etmekteyiz. Eşyasını kısa veya uzun bir süreliğine depolatmak isteyen her müşteri için bu çok olumsuz bir tablo oluşturmaktadır. Çünkü eşyalarınızı teslim ettiğiniz kişiler herhangi bir şirkete bağlı olmadığından daha sonraki zaman diliminde teslim almak istediniz de hiç hesapta olmayan ücretler karşınıza çıkabilir ve hatta eşyalarınızı dahi teslim alamayabilirsiniz.

Eşya depolama hizmeti almadan önce mutlaka çok iyi bir araştırma yapın. Web sitelerinden ziyade firma isimlerine ve öz geçmişlerine bakın. Gerektiğinde hem firmanın bürosunu hemde depolama yapılacak yerleri görmenizde fayda vardır. Çünkü ofisi hatta eşyalarınızı depolamak için deposu dahi bulunmayan birçok kişi bulunmaktadır.

Verdiğimiz bilgilerin azda olsa işinize yarayacağını ümit eder, iyi taşınmalar dileriz.

Referanslarımızdan Bazıları