İstanbul’da En İyi Nakliyat Firmaları

İstanbul’da En İyi Nakliyat Firmaları

İstanbul gibi metropol bir kentte binlerce evden eve nakliyat firması bulunması rağmen işini tam anlamıyla yapan dürüst ve profesyonel çalışan firma sayısı maalesef ki bir elin beş parmağını geçmemektedir. Durum böyle olunca İstanbul’da evden eve nakliyat firması tercihinde bulunacak tüketiciler çoğu zaman yanlış tercihlerde bulunmak zorunda kalıyor ve mağduriyetler yaşamaktadırlar.

Kurumsal Firmaların Sayısı Neden Bu Kadar Az?

Evden eve nakliyat işlemi zor olmasının yanısıra zahmetli olduğundan firmalar için en iyi şartlarda hizmet vermek epey maliyetli olduğundan ve sektörde korsanların olması ile rekabetin oluşması nedeniyle firmalar büyüme sağlamamakta ve müşterisine istediği şartlarda hizmet verememektedir.

Bir firmanın Avrupa Standartlarında hizmet verebilmesi için 2 seçenek bulunmaktadır. Birincisi sektörde çok eski olması ve ev taşımak için her türlü belge, ekip ve ekipmana sahip olması, İkincisi ise çok büyük bir sermayesinin olması gerektiğidir. Sektörü incelediğimizde firmaların %98′inin en fazla 5 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu düşünürsek neden çok sayıda Kurumsal firma olmadığının cevabını almış oluyoruz.

Fakat kişiler/firmalar bu işe de sitelerinde yanlış bilgilere yer vererek çare bulmaktadırlar. 1 yıl önce tek araç ile sektöre giriş yapan bir firma yada kişiden web sitesinde 1950′den beri yazısını görmeniz evden eve nakliyat sektörü için anormal bir durum değildir. En doğru bilgiyi firmanın ticaret ünvanını İstanbul Ticaret Odası internet sitesinde sorgulatabilir, firmanın varlığını, kuruluş yılını ve gerçek veya tüzel şirket olduğunu öğrenebilirsiniz.

Sektörümüzün en eski firmaları Tuzcuoğlu (tuzcuogluholding.com.tr), Hayrioğlu (hayrioglu.com.tr), Soyer (soyer.com.tr), Göztepe (goztepenakliyat.com.tr), Omsan Lojistik (omsan.com.tr) firmalarından da evden eve nakliyat ihtiyacınız olduğunda destek alabilirsiniz. Kurumsal tercihler her zaman sizlerin rahat ve sorunsuz bir taşıma işlemi gerçekleştirmeniz anlamına gelmektedir.

Firmamızla çalışmak için Referanslarımızı inceleyebilir, İletişim sayfamızdaki telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Referanslarımızdan Bazıları