İstanbul İzmir Nakliyat Ne Kadar?

İstanbul İzmir Nakliyat Ne Kadar?

Taşımacılık sektöründe tüketicilerin en çok sorduğu soruların başında nakliyat fiyatları gelmektedir. Bu durum aslında evden eve nakliyat hizmeti alacak tüketicilerin hizmetten çok taşıma ücretini daha çok önemsediklerini ortaya koymaktadır. İnternet üzerinde İstanbul İzmir arası nakliyat hizmetleri için arama yaparken en çok arananlar kısmında İstanbul İzmir nakliyat ne kadar, nakliye ücretleri, taşımacılık fiyatları gibi terimlerin en çok arandığını fark ettik.

Ev taşırken maliyet tabi ki çok önemli ama unutulmamalı ki alınan fiyata göre hizmetin kalitesi de o oranda değişmektedir. Birçok yazımızda olduğu gibi bu yazımızda da üstüne basa basa söylemek istediğimiz ”ev eşyası taşımacılığı zor olduğu kadar maliyetli bir işlemdir”. Firma tercih ederken bu hususlara dikkat ediniz.

Makalemizde sizler için bir fiyat listesi hazırlamak istedik, fakat çoğu zaman bu listeler yanılgıya sebebiyet verdiği için vazgeçtik. Web sitelerini güncellemek kolay olmadığından ve nakliye sektöründeki gider masrafları sürekli değiştiğinden sizleri yanıltmak istemedik.

İstanbul İzmir arası taşınmanız durumunda en iyi taşıma ücretini 1 haftadan önce yapacağınız erken rezervasyon ile firmamızdan alabilirsiniz. Firmamız her iki şehirde şubesi olmasından dolayı taşınma işlemlerini karşılıklı organize ederek daha ekonomik fiyatlara çözümler sunmaktadır.

Firmalardan alacağınız ücretler arasında farklılıklar olabilir fakat dikkat edilmesi gereken her firmanın aynı standartlarda hizmet sunmadığıdır. Sektörde çok fazla sayıda korsan firmanın olduğu düşünülürse fiyat ve hizmet dengesini çok iyi analiz etmenizde fayda vardır.

Tavsiyemiz ev eşyası nakliyesini profesyonelce gerçekleştiren ve kurumsal yapıda olan nakliye şirketlerini tercih ediniz. Firmalar arasında kıyaslama yaparken anlaşacağınız firmanın referanslarına, internet üzerinde yazılan yorumlara göz atarak tercihte bulunabilirsiniz.

Referanslarımızdan Bazıları