İstanbul İzmir Ev Taşıma Fiyatları

İstanbul İzmir Ev Taşıma Fiyatları

Ev taşıma işlemlerinde ençok sorulan soruların başında taşıma fiyatları gelmektedir. Özellikle şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinde maliyet çok önemlidir. Araştırma yaparken uygun fiyata en iyi hizmet alınacak firma aranılır. Bu doğrultuda sizlere tavsiye niteliğinde olan bu yazımızı sonuna kadar okumanızı öneririz.

Gönül isterdi ki bu yazımızı ele alırken sizlere net bir rakam sunabilelim. Evden eve nakliyat  standart bir işlem olmadığından kesin fiyatlar vermek doğru değildir. İnternet üzerinden fiyat hesaplaması yapan bazı web sayfalarına da güvenmemenizi, verilen bu sonuçların doğruluk paylarının çok düşük olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.

İstanbul’dan İzmir’e taşınan bir ev için ortalama fiyat çizelgemizi aşağıda tarafınıza sunduk. Verilen fiyat aralığı eşyanızın taşındığı katlar, eşya yoğunluğu ve eşyanın değeri hesaplanarak ortaya çıkmıştır. Taşınacak olan eşyalarınızı bu fiyat aralığında fiyat veren firmalarla güvenli bir şekilde taşıtabilirsiniz.

1+1 Standart Ev Eşyası 1.500-2.300 TL
2+1 Standart Ev Eşyası 1.800-2.700 TL
3+1 Standart Ev Eşyası 2.300-3.200 TL
4+1 Standart Ev Eşyası 3.200-4.000 TL
5+1 ve daha üzeri Ev Eşyası Eşyanın yerinde tespit edilmesi ve araç durumuna göre fiyat verilmesi en doğrusudur.

Peki Neden Net Fiyatlar Verilmemektedir?

Yazımızın başında da belirttiğimiz üzere evden eve taşıma işlemi standart olmadığından ve her firmanın size sunacağı hizmet kalitesi ile vereceği güvence farklılık gösterdiğinden firmalar arasında da fiyat farklılıkları yaşanmaktadır. Nakliye firmalarından fiyat alırken eşyalarınızın taşınacağı katları ve asansör durumunu, eşya miktarının detaylı bilgisini ve eşyalarınızın yeni yada uzun süre kullanılmış olduğunu mutlaka belirtin. Doğru fiyatlandırma için bunlar gerek ve şarttır.

Bu yazımızda sizlere İstanbul İzmir arası ev taşıma fiyatları hakkında genel bilgi vermeye çalıştık. Verdiğimiz bilgilerin işinize yarayacağını ümid eder, iyi taşınmalar dileriz.

İstanbul İzmir ev taşıma organizasyonunuz için hemen bizi arayın, sizlere fiyat ve taşıma planlaması hakkında detaylı olarak yardımcı olalım.

Referanslarımızdan Bazıları