Firmamız İSTEEND Üyesidir

Firmamız İSTEEND Üyesidir

İstanbul Evden Eve Nakliyeciler Derneği (İSTEEND), 2014 yılı Nisan ayında yaklaşık 200 evden eve nakliyat firmasının bir araya gelerek kurulması ile faaliyetine başlamıştır.

Dernek, evden eve nakliyat sektöründe aşırı bir şekilde artan korsan nakliye firması, internet üzerinden komisyonculuk yapan kişi ve internet portalları ile ciddi bir mücadele vermektedir. Buradaki amaç sektörde yaşanan tüketici mağduriyetleri ile iş yapamaz konuma gelen Kurumsal nakliye firmalarının haklarını savunmaktır.

İstanbul Evden Eve Nakliyeciler Derneği

Derneğin çalışmalarının başında sektörde hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak ve tutarsız olan nakliye fiyatlarına bir standart getirmek olacaktır. Dernek yöneticileri İstanbul dışından kurulan diğer evden eve nakliyat dernekleri ile bir araya gelerek daha büyük bir oluşum içinde olmayı hedeflemektedirler.

Sizlerde İstanbul’da evinizi taşımak istediğiniz de İSTEEND üyesi olmayan firmalar ile kesinlikle eşyalarınızı taşımayınız. Zira yaşayacağınız maddi ve manevi zararlarda karşınızda hiçbir muhattap bulamayabilirsiniz. İSTEEND üyesi firmalar ile eşyalarınızı güvenli ve sorunsuz bir şekilde taşıma imkanı bulabilirsiniz.

Firmamız EGETUR Nakliyat, İstanbul Evden Eve Nakliyeciler Derneği (İSTEEND) üyesidir.

Referanslarımızdan Bazıları