İstanbul Avrupa Yakası Evden Eve Nakliyat

İstanbul Avrupa Yakası Evden Eve Nakliyat

Taşımacılık hizmetlerimiz Anadolu yakasında nasıl verilmekteyse Avrupa yakasında da yine aynı titizlik ve ciddiyetle profesyonel bir hizmet verilmektedir.

Avrupa yakası trafik yoğunluğu bakımından Anadolu yakasına göre biraz daha yoğun olduğundan ve bazı semtlerde sokakların dar olması ve büyük kamyonların geçişlerinin yasak olması sebebi araç seçimi yapılması için ev veya ofis taşıma hizmetinizi almadan mutlaka enaz bir(1) hafta önce firmamız ile iletişime geçilmeli ve rezervasyon yapılmalıdır.

Ev taşıma işleminde neler yapıyoruz?

Evden eve nakliye hizmetlerimiz A’dan Z’ye adresten alma ve adrese teslimat şeklinde olmaktadır. Daha genel bir ifade ile taşıma günü evinize gelen personellerimiz tüm büyük eşyalarınızın paketlenmesini, mobilyalarınızın de-montaj ve montaj işlemlerini ve tüm vitrin, konsol ve mutfak dolapları içerisinde bulunan kırılacak eşyalarınızı paketleyip karton kolilere koymaktadırlar. Beyaz eşyalarınızın bağlantılarının sökme ve takma işlemleri yine personellerimiz tarafından yapılmaktadır. Bir diğer nakliye hizmetimiz ise gardolap içerisindeki takım elbiseleriniz için özel askılı elbise dolapları kullanmamız ve giysilerinizin kırışmadan taşınmasını sağlamamızdır.

Hizmet anlayışımız her zaman müşteri memnuniyetine dayalıdır. Bizim için memnun kalınmış her müşteri iyi bir referanstır. Referanslı müşteri sayımızı artırmak adına kendimizi her geçen gün yenilemekteyiz. Hizmet anlayışımız müşteri memnuniyeti odaklı olduğundan kullanmış olduğumuz paketleme malzemelerini özenle seçiyoruz. Çalıştırdığımız personelleri özel eğitimlere tabi tutuyoruz ve araç filomuzdaki 5 yaşını geçmiş araçlarımızı her yıl yeniliyoruz. Tüm bu çalışmalarımız sizin daha rahat ve daha huzurlu bir taşıma hizmeti almanız için yapılmaktadır.

Sizler için hazırladığımız İstanbul Avrupa Yakası evden eve nakliyat videomuzu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Referanslarımızdan Bazıları