İstanbul Anadolu Yakası Ev Taşıma

İstanbul Anadolu Yakası Ev Taşıma

İstanbul’un Asya yakası yada diğer bir adı ile Anadolu yakasında Maltepe şubemiz ile görüşerek ev, ofis taşıma ve eşya depolama gibi taşımacılık hizmetleriniz için önceden bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

En eski ve köklü birçok firmanın temeli İstanbul Anadolu yakasında atılmıştır. Firmamızda 1997 yılında oluşum içinde olduğu zaman kendisine Kurumsal ve Profesyonel hizmet veren firmaları örnek alarak Anadolu yakası Maltepe semtinde kurulmuştur. Hizmet ağımız tüm Anadolu semtlerini kapsamaktadır. Oturduğunuz semtin trafik ve çevre faktörleri göz önünde bulundurularak eşyalarınız 1 büyük yada 2 orta boy araçla taşınması gerçekleştirilmektedir.

Profesyonel bir ev taşıma firmasında aradığınız her türlü özelliği firmamızda bulabilirsiniz. Bizi diğer nakliye firmalarından ayıran en önemli özellik kendi reklam logolu araçlarımız, ev taşıma işleminde uzmanlaşmış personelimiz ile eşyalarınızı maksimum özen ve minimum hata ile taşımaktır. Taşıma esnasında eşyalarınıza gösterdiğimiz itina ile hasar görmelerini asgari düzeye indirgemekteyiz.

Anadolu yakası evden eve taşıma hizmetlerimiz için bizi iletişim numaralarımızdan arayarak ön bilgi alabilir ve ücretsiz eksper hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Ekspertiz hizmetimiz ücretsiz olup, telefonda verdiğiniz bilgiler doğrultusunda ortalama taban fiyat belirlenmektedir. Bu fiyat ve üzerinde düşünceniz olumlu olması durumunda istediğiniz zaman eksperimiz evinizi ziyaret eder ve net fiyatlandırma ile eşyalarınızın nasıl taşınması gerektiğini sizlere detaylı olarak bilgi vermektedir.

Unutmayın ev taşımak pratikte kolay gibi görünse de uygulamada çok zor ve meşakatli bir işlemdir. İşinizi kolaylaştırmak için seçeceğiniz nakliye firması sizlere çözüm üretmeli ve bu zorlu taşımada en önemli destekçiniz olmalı.

Sizler için hazırladığımız kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Referanslarımızdan Bazıları